TikTok testează o versiune a aplicației plătită, fără reclame

03.10.2023
TikTok testează o versiune a aplicației plătită, fără reclame

TikTok ar putea oferi o versiune a aplicației fără reclame, pentru care utilizatorii să plătească. Se pare că unii utilizatori deja au primit opțiunea de a alege.

TikTok este una dintre cele mai populare aplicații de social media ale momentului, cu peste 1 miliard de utilizatori ce folosesc acest serviciu gratuit. Totuși, compania ar urma să implementeze un abonament lunar, pentru cei ce nu își doresc reclame în aplicație. Utilizatorii TikTok ar putea să plătească pentru a nu vedea reclamele ce apar în aplicație.

Potrivit Android Authority, TikTok a confirmat că testează acest abonament lunar fără reclame. Cu toate acestea, serviciul menționează că testarea este limitată la o singură piață de limbă engleză din afara SUA. Astfel, cine dorește să experimenteze aplicația fără a fi deranjat de reclame, va trebui să plătească lunar suma de 4,99 de dolari (23,7 lei).

TikTok a devenit rapid una dintre cele mai populare aplicații la nivel global

TikTok primește mult credit pentru popularizarea conținutului video de format scurt pe rețelele sociale. Amenințarea din partea platformei TikTok este atât de mare încât alte aplicații de social media au trebuit să încorporeze videoclipuri în format scurt în aplicațiile lor, alături de instrumente de editare video pentru creatori. Deci, nu am greși dacă am spune că TikTok a dat tonul tendințelor recente în social media. Dar acum TikTok pare să fie cel care urmărește o tendință din alte câteva aplicații de social media, deoarece a început să ofere utilizatorilor o opțiune de abonament lunar fără anunțuri.

Anunțul a apărut unui număr limitat de utilizatori, astfel că nu putem fi siguri că acesta va apărea și pe ecranele dispozitivelor noastre. TikTok a fost, în mare parte, bazat pe reclame până acum. Platforma are câteva mecanisme de partajare a veniturilor pentru creatori și are, de asemenea, o funcție de abonament direct care permite utilizatorilor să se aboneze direct la un creator.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult