Twitter primeşte suport pentru steamig video la 360°, folosind tehnologiile Periscope

29.12.2016
Twitter primeşte suport pentru steamig video la 360°, folosind tehnologiile Periscope

Actualizată la începutul acestei luni cu suport integrat pentru Live Stream fără a fi necesară instalarea aplicaţiei Periscope, aplicaţia Twitter pentru mobil nu avea însă şi opţiune pentru conţinut video la 360°. Compania remediază acum acest aspect lansând noi versiuni pentru aplicaţiile Twitter şi Periscope, ambele cu suport pentru Live Stream la 360°.

La fel ca la vizionarea clipurilor  distribuite pe YouTube, utilizatorii nu trebuie decât să încline telefonul mobil pentru a schimba perspectiva din care privesc fluxul video. Rezultate şi mai bune ar putea fi obţinute prin folosirea unui headset VR, însă aplicaţiile nu oferă deocamdată suport pentru acest accesoriu.

Cei care accesează reţeaua Twitter folosind interfaţa web pentru PC vor putea roti perspectiva din care privesc transmisiunile video la 360° folosind cursorul mouse-ului.

Momentan, opţiunea pentru Live Stream la 360° este disponibilă doar pentru parteneri Twitter selecţionaţi, însă administratorii reţelei de socializare dau asigurări că vor extinde acest serviciu la nivel global în cursul săptămânilor următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video