Un cuplu susţine că aplicaţia FaceTime a cauzat moartea fiicei lor

02.01.2017
Un cuplu susţine că aplicaţia FaceTime a cauzat moartea fiicei lor

O familie din Texas, a cărei fetiţă a fost ucisă după ce un şofer care folosea aplicaţia FaceTime în timp ce conducea a intrat în maşina lor, susţine că Apple trebuie să plătească.

SUV-ul a lovit automobilul familiei, un model Toyota Camry, din spate, la o viteză de peste 120 Km/h. Accidentul s-a petrecut pe  Interstate 35, la nord de oraşul Dallas.

James Modisette, care conducea Toyota, a fost grav rănit, iar fiica lui de 5 ani a murit.

În urma anchetei s-a aflat că şoferul vinovat de accident, Garrett Edward Wilhelm (22 de ani), folosea pe un iPhone 6s Plus aplicaţia pentru apeluri video FaceTime, dezvoltată de Apple, în timp ce conducea.

Însă ce vină ar putea avea compania? Familia Modisette susţine că Apple nu îi avertizează pe utilizatorii FaceTime că este periculos să folosească aplicaţia în timp ce se află la volan.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult