WhatsApp primește o funcție care te ajută să-ți personalizezi sesiunile de chat

05.12.2020
WhatsApp primește o funcție care te ajută să-ți personalizezi sesiunile de chat
Foto: pixabay.com

Ajutând diferențierea mai ușoară a sesiunilor de chat, WhatsApp permite acum setarea unor imagini de fundal diferite pentru fiecare discuție.

WhatsApp extinde opțiunile de personalizare disponibile în aplicația pentru mobil, permițând utilizatorilor de Android și iOS să aleagă wallpapere diferite pentru chat-urile active, acesta rămânând asociate cu contactele individuale din agendă.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic, imaginile de fundal servesc și ca un indicator vizual foarte eficient, asigurând că nu trimitem din neatenție mesaje altei persoane decât intenționam.

chat whatsapp

WhatsApp oferă o selecție generoasă de imagini wallpaper, împărțite pe două categorii – dark și bright. În plus, odată ce bifezi modul de afișare dark în setările Android, aplicația comuta automat interfața și imaginile de fundal la versiunea potrivită.


O altă îmbunătățire minoră, dar folositoare, este posibilitatea de a căuta stickere folosind emoji-uri sau text, funcția de căutare returnând stickere relevante folosind sugestii de tip pop-up.

Recent, Facebook a adăugat mai multe facilități pentru îmbunătățirea experienței WhatsApp, cum ar fi funcția Disappearing Message pentru trimiterea de mesaje care dispar automat după ce sunt citite. Tot pe lista de noutăți intră și un set de filtre pentru organizarea spațiului de stocare. Acestea pot fi găsite la secțiunea Settings / Storage and Data / Manage Storage. Spațiul de stocare folosit poate fi vizualizat în timp real, graficul ilustrând exact cât anume revine colecției de fișiere WhatsApp și cât a rămas pentru alte aplicații și fișiere găzduite în memoria telefonului

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult