WhatsApp opreşte suportul pentru Windows Phone 8 şi BlackBerry OS pe 31 decembrie

28.12.2017
WhatsApp opreşte suportul pentru Windows Phone 8 şi BlackBerry OS pe 31 decembrie
WhatsApp, cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume, va opri suportul pentru sistemele de operare mobile Windows Phone 8, BlackBerry OS şi BlackBerry 10 pe 31 decembrie anul acesta. Pentru Nokia S40 suportul va fi menţinut până în ultima zi a anului viitor. 
 
Utilizatorii vor putea folosi în continuare aplicaţia o vreme, dar nu vor mai putea crea conturi noi sau să le re-verifice pe cele existente. 

Dezvoltatorii au anunţat că se vor concentra pe versiunile mai noi de sisteme de operare, printre care: Android 4.0 sau mai nouă, iOS 7 sau mai nouă, Windows Phone 8.1 şi Windows 10 Mobile. 

 
Compania le recomandă utilizatorilor să treacă la smartphone-uri mai noi. Pe Windows Phone 8 nu mai este disponibilă nici aplicaţia Facebook Messenger. 
 
În acest moment istoricul conversaţiilor WhatsApp nu poate fi transferat de pe o platformă pe alta. Totuşi, utilizatorii vor avea opţiunea să îşi trimită pe e-mail aceste date. 
 
Aplicaţia WhatsApp a fost lansată în 2009 şi a fost cumpărată de Facebook în 2014 pentru uriaşa sumă de 19,3 miliarde de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult