WhatsApp permite acum să desenezi pe imagini înainte de a le trimite

04.10.2016
WhatsApp permite acum să desenezi pe imagini înainte de a le trimite

WhatsApp mai „fură” o funcţie de la rivala Snapchat, adăugând opţiune pentru personalizarea imaginilor şi a clipurilor video prin adăugarea de emoji-uri şi desene realizate direct pe suprafaţa touch a telefonului mobil.

În plus, aplicaţia nativă WhatsApp camera oferă de acum suport şi pentru camere frontale echipate cu flash LED, util la obţinerea pozelor selfie pe timp de noapte.

Comenzile pentru înregistrare folosite deja în aplicaţia Instagram sunt disponibile şi pentru clientul WhatsApp. Astfel, putem folosi comenzi double-tap pentru a comuta între camera foto principală şi cea frontală şi putem face zoom in/out folosind alunecări sus-jos pe suprafaţa touch.

Deocamdată, modificările aduse sunt disponibile doar în versiunea WhatsApp pentru Android, actualizarea pentru iOS urmând să fie oferită la o dată ulterioară. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult