WhatsApp primeşte mai multă integrare cu reţelele Facebook şi Instagram

08.05.2018
WhatsApp primeşte mai multă integrare cu reţelele Facebook şi Instagram

Aplicaţia WhatsApp pentru iOS primeşte o actualizare importantă, oferind suport extins pentru vizionarea de conţinut din reţelele Facebook şi Instagram. Noua versiune include şi noi facilităţi pentru administrarea sesiunilor de group chat.

De acum, utilizatorii WhatsApp pot reda clipuri video primite sub formă de link-uri din reţelele Facebook sau Instagram fără a părăsi aplicaţia, sau întrerupe discuţiile purtate cu alţi utilizatori. Astfel, clipurile pot fi redate atât în modul maximizat, cât şi folosind modul de redare picture-in-picture, fără a obstrucţiona vizibilitatea mesajelor sau întrerupe folosirea normală a aplicaţiei.

Interesant este că veştile privind creşterea integrării cu reţelele Facebook şi Instagram vine după ce co-fondatorul WhatsApp, Jan Koum, şi-a anunţat plecarea din companie în semn de protest faţă de presiunile exercitate de administratorii Facebook pentru colectarea cât mai multor date despre utilizatorii WhatsApp.

Noua versiune a aplicaţiei extinde şi posibilităţile de administrare a grupurilor de chat. De acum, este posibilă schimbarea icon-ului şi descrierea grupului de discuţii, iar permisiunile administrative pot fi setate individual pentru fiecare membru.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult