Descoperire neașteptată făcută de un pasager dintr-o Tesla în tunelurile construite de Elon Musk (VIDEO)

12.01.2022
Descoperire neașteptată făcută de un pasager dintr-o Tesla în tunelurile construite de Elon Musk (VIDEO)
Foto: captură de ecran

Tunelurile construite în Las Vegas de Boring Company, firmă deținută de Elon Musk, sunt ridiculizate pe internet după ce un pasager dintr-un automobil Tesla a filmat un blocaj rutier în unul.

Aceste tuneluri ar fi trebuit să rezolve, pentru posesorii de automobile electrice produse de compania americană, problema ambuteiajelor din trafic. Incidentul s-a petrecut în timpul salonului de electronice CES 2022, când orașul este mai aglomerat decât de obicei. Chiar și așa, tunelul lui Musk nu au funcționat așa cum trebuie atunci când era mai mare nevoie de el.

Tunelul în care s-a petrecut incidentul are o lungime de aproximativ 2,7 km. Multe persoane susțin că de cele mai multe ori mașinile ar parcurge mai repede pe la suprafață aceeași distanță, într-un mod mult mai sigur.

Oamenii au observat mai multe probleme la tunelurile Boring Company, în forma lor actuală. Acestea sunt atât de înguste încât oamenii nu pot deschide complet ușile mașinilor în caz de urgență. Totodată, dacă o mașină suferă o defecțiune majoră în timp ce este prinsă într-un ambuteiaj, deblocarea tunelului este dificilă.

Nu în ultimul rând, conducerea unei mașini pe banda îngustă poate fi dificilă pentru unii șoferi. Sistemul nu este, deocamdată, autonom.

Sursa: Mashable

Cutește și: Va deveni acest element, esențial în construcția de mașini electrice, petrolul secolului 21?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult