Doi băieţi care săpau în faţa casei au făcut o descoperire fascinantă

Iată o poveste interesantă care s-a petrecut în 1978. Doi băieţi s-au apucat să sape în faţa casei în care familia lor tocmai se mutase, iar la un moment dat au dat de ceva metalic. Au chemat autorităţile, iar din pământ a fost scos un automobil sport Ferrari Dino 246 GTS, construit în 1974. Maşina era „mumificată”, fiind acoperită cu pânză şi haine.
 
 
Dar cum a ajuns acolo? Cineva a glumit pe internet: „Au făcut o călătorie în timp şi au greşit coordonatele de ieşire”.
 
 
Explicaţia este, însă, una din această lume. Ancheta poliţiei a arătat că bolidul a aprţinut unor persoane care au plătit infractori să ducă maşina şi să o scufunde în ocean, pentru a încasa banii pe asigurare. Infractorii nu au făcut asta, ci au ascuns maşina în pământ, pentru a o scoate şi vinde mai târziu. Din motive necunoscute nu s-au mai întors niciodată pentru ea. 
 
Maşina afost vândută ulterior la licitaţie şi restaurată. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult