Forza Motorsport 3 – candidat la simulatorul auto al anului

02.07.2009
Forza Motorsport 3 – candidat la simulatorul auto al anului

Încă de la conferinţele E3 (Electronic Entertainment Expo) dedicate gaming-ului, ce au avut loc în iunie, Microsoft a dezvăluit Forza Motorsport 3, un simulator auto ce se anunţă extrem de interesant. Astăzi, studiourile Turn10 în care se dezvoltă jocul au scos la iveală o mulţime de capturi cu maşinile japoneze pe care le vom avea la dispoziţie, dar şi câteva circuite celebre, tot din Ţara Soarelui Răsare: Suzuka, Twin Ring Montegi şi Tsukuba.

Forza Motorsport 3

Revenind la maşini, menţionăm Honda Fit Sport, Lexus IS-F, Nissan 370Z, NISMO GT-R, Subaru Impreza WRX Sti, Toyota Yaris S şi Mitshubishi Lancer Evolution. Acestea se alătură bolizilor europeni Lamborghini LP640, Jaguar XKR-S, Ferrari F430, Aston Martin DBS şi Audi R8 V10. Ce am înşirat aici reprezintă o mică părticică din ceea ce ne pregăteşte Microsoft: mai mult de 400 de maşini complet personalizabile de la peste 50 dintre cei mai tari producători.

Forza Motorsport 3

Pentru ca meniul să fie complet, gigantul din Redmond a anunţat că ne vom putea arăta îndemânarea la volan în peste 100 de circuite desenate după cele reale. Impresionant!

Forza Motorsport 3 este programat pentru luna octombrie a acestui an, în exclusivitate pe consola Xbox 360. Până atunci, admiraţi galeria foto cu vedetele japoneze din joc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News