FOTO: Un șofer de BMW a parcat pe două locuri, dar are o scuză controversată

14.03.2021
FOTO: Un șofer de BMW a parcat pe două locuri, dar are o scuză controversată

Un proprietar de BMW a găsit o modalitate prin care reduce riscul ca alți oameni să îi zgârie sau înfunde tabla vehiculului în parcările publice – parchează pe două locuri.

Însă, spre deosebire de alți posesori de mașini care fac acest lucru fără să țină cont de nicio regulă de bun simț, în acest caz șoferul a plătit pentru două locuri de parcare. Pentru a nu avea neplăceri, el a pus chitanțele pe bord.

Sunt, însă, unele parcări, private și publice, care nu permit un astfel de comportament.

A man of class

Deși circulă de ceva vreme pe internet, imaginea a fost publicată din nou recent pe platforma Imgur. Acolo, postarea a generat o dezbatere aprinsă. Unii oameni cred că ceea ce face proprietarul de BMW este ilegal, chiar dacă plătește pentru două locuri. Alții susțin că acest comportament este în continuare enervant.

Recent, un alt șofer de BMW a făcut valuri pe internet. Bărbatul și-a instalat, în portbagajul bolidului lui BMW, un sistem de minare pentru monede virtuale care include șase plăci video Nvidia GeForce RTX 3080.

Simon Byrne a montat sistemul într-un model hibrid BMW i8. Când a fost întrebat de ce a făcut acest lucru, bărbatul a declarat, pentru Tom’s Hardware: „Doar ca să-i enervez pe gameri”.

Surse: Autoevolution, Imgur

CITEȘTE ȘI:

Audi prezintă noul display dynamic AR pentru parbriz, rezervat modelului Q4

Prețul Dacia Spring Electric și versiunile de echipare, confirmate de producător

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult