Renault Twingo polenizat de Nokia

03.10.2007
Renault Twingo polenizat de Nokia

Grupul francez constructor de automobile şi cel mai mare producător de telefoane mobile şi-au unit forţele pentru crearea unui gadget special. Spre deosebire de alte companii care modelează telefonul după liniile şi culorile unei maşini, Renault Twingo Nokia este un automobil ediţie limitată dotat cu echipamente şi sigle Nokia.

Modelul are la bază varianta Twingo Dinamique, este vopsit într-un negru metalizat (Dark Metal), gemurile fiind şi ele închise la culoare, iar pe stâlpul central are imprimată o siglă Nokia. Automobilul este livrat cu telefonul multifuncţional Nokia 6110 Navigator, dotat şi cu mult dorita funcţie GPS.

Sistemul audio al automobilului este format dintr-un player CD, puternic de maximum 140 W, suficienţi chiar şi pentru un Logan, ce să mai vorbim de un micuţ Twingo. Funcţiile audio pot fi accesate şi de pe telefon, după ce acesta este legat prin USB la consola centrală. Prin Bluetooth, Nokia 6110 Navigator se conectează la facilitatea handsfree a maşinii.

Sub capotă, Twingo Nokia nu te prea sperie cu ai săi 75 CP livraţi de motorul pe benzină sau de cei 65 CP ai variantei diesel. Dacă ai fost impresionat de buburuza celor de la Renault şi Nokia te poţi prezenta de pe 29 octombrie în faţa magazinelor din Franţa, sau caut-o din noiembrie printr-una dintre ţările: Italia, Germania, Slovenia, Belgia sau Olanda. Nu uitaţi cei aproape 13.000 Euro necesari variantei ieftine a lui Twingo Nokia, sau 14.500 Euro pentru cea scumpă.

Renault Twingo Nokia

Urmărește Go4IT.ro pe Google News