ROADMANIA 2016 – Cea mai tare experienţă auto a anului!

ROADMANIA 2016 - Cea mai tare experienţă auto a anului!
ROADMANIA provoacă entuziaştii condusului şi pasionaţii de maşini să cunoască cele mai spectaculoase drumuri din România şi  să experimenteze senzaţia celor mai nebune petreceri  în cadrul unui supereveniment.
 
Cei patru piloni ai fundaţiei acestui concept sunt: pasiunea pentru maşini, dragostea pentru călătorie, spiritul aventurier şi valoarea nepreţuită a noilor prieteni!
 
Este un eveniment unde veţi găsi maşini puternice, fete frumoase şi multă adrenalină!
 
Pe scurt, ROADMANIA înseamnă 40 de maşini participante, 1.300 de kilometri parcurşi, 4 oraşe importante, 1.260 de minute de condus, 3 check-point-uri, 4 wild party-uri şi 10 fete nebune!  
 
Traseul ROADMANIA
 
Capitala României este punctul de pornire al raliului Roadmania. Oraşul este gazda numeroaselor evenimente artistice şi culturale din toată lumea. Anul acesta va găzdui punctul de pornire, în data de 31 August 2016, al celui mai mare raliu de anduranţă din România. O călătorie care îţi va face cunoştinţă cu celebrele şosele Transalpina şi Transfăgărăşan.
 
 
Sibiul, cunoscut şi sub denumirea germană Hermannstadt, unul dintre cele mai reprezentative oraşe din România, atât din punct de vedere cultural, turistic, dar şi economic, va găzdui raliul Roadmania în prima zi, în data de 01 Septembrie 2016. Fosta Capitala Europeană (2007), a reuşit să îşi păstreze valorile de-a lungul anilor, astfel a rămas un semnificativ centru istoric, reprezentat de multiple locaţii valoroase.
 
Fiind situat în interiorul arcului carpatic, oraşul denumit de saxoni Kronstadt, va găzdui a doua zi, în data de 02 Septembrie 2016, raliul Roadmania. Braşovul este un important centru turistic, cultural şi sportiv, situat la o altitudine de 592m, la poalele Munţilor Tâmpa. Expunerea automobilelor Roadmania va avea loc în celebra Piaţa Sfatului, unde putem regăsi obiective turistice ca Muzeul de Istorie, Biserica Neagră şi Bastionul Ţesătorilor.
 
MAMAIA, Constanţa
 
Fosta Cetate Tomis, adăpostul marilor personalităţi greceşti din antichitate, va găzdui, în data de 3 septembrie 2016, prima ediţie Roadmania. Expunerea automobilelor va avea loc în Portul Tomis, iar cazarea şi petrecerea vor avea loc în Mamaia, staţiunea cunoscută pentru petrecerile excentrice.
 

Află mai multe de pe site-ul evenimentului: www.roadmania.mediafax.ro

Facebook https://www.facebook.com/ProMotor-Roadmania-1636500606640414/

Instagram https://www.instagram.com/roadmania_promotor/

Link event https://www.facebook.com/events/262714697440905/

Contact:

Dragos Ureche – General Event Producer
Mobil: (+40) 722 512 690
E-mail: [email protected]

Ioachim Vîju – Event Producer
Mobil: (+40) 745 119 459
E-Mail: [email protected]

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video