SIAB 2007 – graffiti întâlneşte industria auto

08.10.2007
SIAB 2007 - graffiti întâlneşte industria auto

Cum SIAB 2007 înseamnă nu doar fete şi maşini de ultimă generaţie, ci şi tuning vizual (categorie din cadrul go4it.ro), am urmărit evenimentul şi din perspectiva aceasta. Oferta automobilelor modificate vizual este destul de mare, galeria multimedia fiindu-mi martoră, trebuie doar să părăseşti primele trei corturi ale expoziţiei şi să te duci în hangarul din spate, cel cu accesoriile.

Prima dată am dat peste un Chrysler C300 care face reclamă la un producător de vopsele. Aceasta contează mai puţin, important este automobilul în sine: unul modificat cu bun simţ, la care se observă ceva influenţe de stil american. Eu, cel puţin, văd la volanul lui C300 un american „fancy” sau o vedetă de peste ocean, precum un jucător de basket.

Chrysler C300

La standul Aquila Electronics, reprezentant în România al Wizards, se găseşte un Nissan 350Z modificat atât vizual cât şi din punct de vedere al sistemului audio. Alături de acesta, atenţia mi-a mai fost atrasă de un Hot-rod plin de difuzoare şi amplificatoare.

Hot-rod

Falcon ne prezintă o Kia C’eed modificată în totalitate în România şi dotată la interior cu echipamente audio Kicker. Automobilul este acoperit cu autocolant şi este aproape imposibil să nu te remarci pe stradă cu aşa ceva.

Kia C'eed

Un exemplar reuşit se află la standul celor de la ADV, importator JVC în România, la baza căruia stă un Volkswagen Touran, identitate aflată cu ajutorul colegilor de la ProMotor.ro.

Volkswagen Touran

În galeria următoare veţi mai descoperi o Toyota cromată în totalitate, un Opel Astra adus parcă din viitor, câteva motociclete, nişte propuneri de modificare a jenţilor, dar şi o… cabină de TIR marca Fiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News