Sistemul cu care porneşti motorul maşinii înainte de a ieşi din casă, pentru a avea răcoare vara şi căldură iarna

SmartStart de la Viper este un sistem inteligent care permite pornirea maşinii de la distanţă. Acesta a fost gândit pentru a le asigura şoferilor şi pasagerilor unui automobil temperatura potrivită în interior, în orice anotimp. Astfel, iarna aceştia găsesc maşina încălzită şi geamurile dezgheţate atunci când ies din casă, iar vara aerul condiţionat deja pornit.

Aplicaţia dedicată SmartStart 4.0 este compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS şi BlackBerry OS. Pornirea motorului se face prin apăsarea unui singur buton în aplicaţie.

Viper SmartStart are rază de acţiune nelimitată, atâta timp cât smartphone-ul are acces la internet.

În aplicaţie utilizatorii pot localiza maşina, arma sau dezarma sistemul de alarmă şi primi alerte. De exemplu, utilizatorul primeşte notificări dacă maşina a depăşit o anumită viteză stabilită atunci când a fost folosită de un alt membru al familiei sau de un prieten. Acelaşi lucru se întâmplă şi când automobilul a ieşit dintr-o anumită zonă stabilită de utilizatorul aplicaţiei.

Pentru a preveni pornirea accidentală a motorului în spaţiile închise sau de către persoane neinstruite este disponibil un buton dedicat pentru dezactivarea pornirii motorului de la distanţă. Acesta este instalat în maşină.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult