Tesla a lansat pantaloni scurți „S3XY” pentru femei

06.07.2020
Tesla a lansat pantaloni scurți „S3XY” pentru femei
Foto: Tesla

După ce în trecut a vândut aruncătoare de flăcări, Tesla a lansat acum o pereche de pantaloni scurți pentru femei.

Pantalonii scurți au fost lansați dintr-o glumă. Elon Musk, șeful companiei, a scris recent pe Twitter despre cei care pariază pe faptul că acțiunile companiei vor scădea. În limbajul bursei, acești oameni iau poziții „short” (short selling sau vânzarea în lipsă) pe titluri.

În ultima vreme acțiunile companiei au crescut, iar producătorul american de vehicule electrice a devenit cel mai valoros constructor auto din lume. Atunci, Musk a spus că Tesla va vinde „shorts” (pantaloni scurți) „fabuloși”.

La scurt timp după ce produsul a apărut pe site, zeci de mii de oameni au dat năvală pentru a-l comanda. O pereche costă 69,470 de dolari; 420 vine de la prețul pe care dorea Musk să îl stabilească pentru o acțiune acum câțiva ani, când a intenționat să delisteze compania.

Șeful Tesla i-a trimis pantaloni scurți unui mare investitor

În 2018, șeful Tesla i-a trimis o cutie cu pantaloni scurți lui David Einhorn, un cunoscut manager de fond de investiții care a luat deseori poziții short pe acțiunile Tesla.

Investitorul a publicat o imagine pe Twitter cu pachetul și l-a ironizat pe Musk, spunând că pantalonii scurți au venit cu defecte de fabricație. Despre mașinile Tesla se spune că suferă de astfel de probleme. Musk i-a sugerat să îi pună pe el și să își facă un selfie.

La momentul redactării acestui articol o acțiune Tesla valora 1.208,66 dolari, iar compania avea o capitalizare bursieră de 224,05 miliarde de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult