UBER lansează serviciul uberSKI în Braşov şi curse cu tarif fix până în Poiana Braşov

20.12.2016
UBER lansează serviciul uberSKI în Braşov şi curse cu tarif fix până în Poiana Braşov
UBER s-a lansat de curând în Braşov şi deja adaugă noi servicii pe lângă standardul uberX. Începând de astăzi, braşovenii şi turiştii care merg la Braşov la schi vor avea posibilitatea de a chema o maşină uberSKI, echipată cu suporturi pentru a transporta două perechi de schiuri şi clăpari. Evident, tarifele sunt puţin mai mari, însă a fost acum introdusă şi posibilitatea de a călători pentru un tarif fix atât cu uberX, cât şi cu noul uberSKI între Braşov şi Poiana Braşov.
 
Tarifele sunt identice cu cele pentru uberX lansate în urmă cu doar câteva săptămâni, însă uberSKI adaugă la oricare cursă normală o taxă fixă de 10 lei. Astfel, tariful de bază pentru uberSKI este de 11,5 lei, în timp ce minutul este taxat cu 0,2 lei, kilometrul cu 1,5 lei, iar tariful minim este de 12 lei. Taxa de anulare a unei comenzi rămâne însă la 6 lei. Conform UBER, o cursă între gară şi piaţa sfatului costă 18 lei cu uberSKI.
 
Pentru cei care doresc să plece din Braşov către Poiana Braşov sau invers, UBER introduce tarifele fixe de 40 de lei pentru uberX şi 50 lei pentru uberSKI. Pentru aceste rute nu este luată în considerare durata cursei şi nici distanţa parcursă.

Utilizatorii noi pot să îşi creeze conturi folosind codul promoţional SKIBRASOV prin care beneficiază de o cursă gratuită în limita a 30 de lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult