Acum poți închiria online un televizor, cu plata lunară. Cât costă un LG OLED de 139 cm

17.05.2023
Acum poți închiria online un televizor, cu plata lunară. Cât costă un LG OLED de 139 cm
Foto: Profimedia Images

Un startup românesc a lansat o platformă online pe care consumatorii pot închiria electronice. Firma, susținută de NCH, un grup american de investiții, vrea să își extindă afacerea în Europa.

Telerenta a dezvoltat o platformă care le permite utilizatorilor individuali să închirieze echipamente electronice sub formă de abonament, pentru o perioadă cuprinsă ­între trei și 24 de luni. În prima fază sunt disponibile doar televizoare.

Utilizatorii pot alege din peste 60 de modele, cu diagonale de până la 215 cm, de la mai multe mărci: LG, Samsung, Sony, Philips și TCL.

De exemplu, modelul smart LG OLED OLED55C21LA, cu diagonala de 139 cm și rezoluție 4K, poate fi închiriat la prețul de 443 pe lună. Cu un preț mai accesibil, de 94 de lei pe lună, este disponibil modelul smart TCL LED 50P638, cu diagonală de 126 cm și rezoluție Ultra HD.

Citește și: Televizor smart Samsung de 125 cm, disponibil cu reducere de 750 de lei la Flanco

Un televizor poate fi înlocuit cu altul cu caracteristici tehnice mai avansate oricând pe durata contractului. În caz de defecțiune, dispozitivul este înlocuit rapid, potrivit startup-ului. Dacă televizorul suferă daune accidentale, firma acoperă 80% din costul reparației.

„Am identificat, doar în România, o piață de aproximativ 500.000 de persoane interesate să închirieze echipamente electronice. Cu Telerenta, oricine poate închiria un televizor în câteva minute, chiar și de pe telefonul mobil”, a declarat Mădălin Ilie, CEO al Telerenta.

Platforma va include noi categorii de electronice în a doua parte a anului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult