Afacerile Zitec, unul dintre principalii dezvoltatori locali de aplicaţii online, au crescut anul trecut cu 37%

Afacerile Zitec, unul dintre principalii dezvoltatori locali de aplicaţii online, au crescut anul trecut cu 37%

Dezvoltatorul de aplicaţii online Zitec a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, cu 37% peste nivelul din 2014, compania mizând pe continuarea creşterii şi în 2016.

Majorarea a fost generată de diversificarea tehnică, de extinderea portofoliului de clienţi şi de creşterea serviciilor de online marketing furnizate partenerilor, potrivit unui comunicat al firmei.

Anul trecut, ponderea serviciilor de online marketing în cifra de afaceri a companiei a fost de 15%, însumând aproximativ 700.000 de euro, în creştere cu 35% faţă de 2014. Departamentul de online marketing a deservit un portofoliul care a cuprins peste 30 de clienţi, din UE şi din Statele Unite, care activează în industrii variate, precum travel, e-commerce, asigurări, restaurante, piese auto, service auto şi B2B.

Majoritatea proiectelor desfăşurate în 2015 s-au bazat pe dezvoltarea unor aplicaţii personalizate pentru gestiunea afacerii (custom ERP), precum şi soluţii personalizate de e-commerce.

Printre cei mai importanţi clienţi Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU şi Lovecrafts.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult