Aplicaţia Clever Taxi a fost cumpărată de mytaxi, o companie care aparţine grupului Daimler

Aplicaţia Clever Taxi a fost cumpărată de mytaxi, o companie care aparţine grupului Daimler

Aplicaţia Clever Taxi a fost cumpărată de mytaxi, o companie care aparţine grupului auto german Daimler. Lansată în 2009, mytaxi este prima aplicaţie din lume care a creat o legătură directă între pasageri şi şoferii de taxi.

 

Clever Taxi a fost lansată în 2010 de Mihai Rotaru şi Alex Dumitru, funcţionează în 20 de oraşe importante din România, are peste 17.000 de şoferi înregistraţi şi peste 600.000 de utilizatori pasageri. Din 2010, Clever Taxi a onorat mai mult de 40 de milioane de curse pe teritoriul României, devenind cea mai mare aplicaţie de e-hailing din ţară. Platforma Clever Taxi va continua să funcţioneze.

Cu un volum global de peste 10 milioane de descărcări, peste 120.000 de şoferi înregistraţi şi disponibilitate în 70 de oraşe din 10 ţări europene, mytaxi este liderul de piaţă în industria aplicaţiilor e-hailing. România devine a 11-a ţară din Europa în care mytaxi funcţionează.

 

Valoarea tranzacţiei nu a fost anunţată de cele două companii. 

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult