BLACK FRIDAY 2016. Cel.ro oferă reduceri începând cu 11 noiembrie

BLACK FRIDAY 2016. Cel.ro oferă reduceri începând cu 11 noiembrie

BLACK FRIDAY 2016. Magazinul online Cel.ro a anunţat că va începe Black Friday 2016 pe 11 noiembrie. Compania susţine că a pregătit o ofertă de peste 100.000 de produse cu ocazia evenimentului.

 

Retailerul online declară că anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clienţilor care vor prinde reducerile se aşteaptă să crească.

 

Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numără: Samsung, Apple, LG, Xerox, ASUS, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil etc.

 

 

Magazinul a oferit şi exemple de categorii de produse care vor beneficia de reduceri: telefoane – reduceri de până la 1.000 de lei, laptopuri – reduceri de până 40%, televizoare – reduceri de până la 3.700 de lei, casă şi decoraţiuni – reduceri de până la 50%.

 

Cel.ro estimează că livrarea produselor comandate de Black Friday se va face în minimum 4-5 zile.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult