BLACK FRIDAY 2016. Elefant începe Black Friday în noaptea dintre 17 şi 18 noiembrie

BLACK FRIDAY 2016. Elefant începe Black Friday în noaptea dintre 17 şi 18 noiembrie

BLACK FRIDAY 2016. Magazinul online Elefant.ro va da startul cumpărăturilor de Black Friday la miezul nopţii de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar clienţii vor avea ocazia să achiziţioneze produse cu reduceri de până la 80% pe tot parcursul zilei de vineri, 18 noiembrie 2016.

 

Elefant a pregătit stocuri chiar şi de peste 10.000 de produse la unele categorii. Cumpărătorii vor putea achiziţiona cu discount parfumuri, produse cosmetice, cărţi, jucării, ceasuri de mână, încălţăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

 

Dan Vidraşcu, CEO Elefant: „Ne aşteptăm la o dublare a numărului de comenzi faţă de 2015 şi facem totodată o promisiune cumpărătorilor noştri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca reţeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga ţară”.

 

 

Optând pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumpărătorii beneficiază de transport gratuit putând totodată verifica produsele înainte de a efectua plata.

 

Elefant a început pregătirile tehnice pentru această ediţie a Black Friday încă din februarie anul curent. Cele mai importante update-uri operaţionale şi logistice efectuate în acest an, ca parte a strategiei de extindere a activităţii Elefant, au constat în modernizarea centrului de distribuţie şi deschiderea de puncte de livrare proprii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult