BLACK FRIDAY 2016. Miele organizeaza Black Friday în ultimele două săptămâni din noiembrie

11.11.2016
BLACK FRIDAY 2016. Miele organizeaza Black Friday în ultimele două săptămâni din noiembrie

BLACK FRIDAY 2016. Miele organizează anul acesta Black Friday în perioada 14-30 noiembrie. Discounturile oferite vor fi cuprinse între 15 şi 30 la sută şi vor fi aplicate mai multor categorii de produse: maşini de spălat rufeuscătoare de rufe, staţii de călcat, espressoare, cuptoare, frigidere, maşini de spălat vase, aspiratoare, consumabile şi accesorii.

În perioada Black Friday, produsele Miele cu preţuri reduse se vor găsi în cele şase magazine exclusive din Bucureşti, Braşov, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş, Deva, în reţelele de magazine Altex şi Flanco, pe platforma eMAG, dar şi în reţeaua de magazinele independete partenere.

Magazinele care vor mai avea produse pe stoc şi după data de 30 noiembrie vor putea să prelungească perioada de acordare a reducerilor la electrocasnicele Miele.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult