Ce salarii au angajații eMAG în 2022. Cât câștigă un dezvoltator PHP sau un analist financiar

21.09.2022
Ce salarii au angajații eMAG în 2022. Cât câștigă un dezvoltator PHP sau un analist financiar
Foto: Profimedia Images

Compania eMAG este una dintre cele mai dinamice de pe piața românească, iar mulți oameni își doresc să lucreze acolo. Retailerul online se află pe poziția a noua în topul celor mai doriți 100 de angajatori din România în 2022, realizat de Catalyst. Există o singură altă companie fondată în România, Endava, care ocupă o poziție mai bună (8) în clasament.

eMAG, un angajator mai dorit decât Orange, Vodafone sau UiPath (Sursa: Catalyst)

Un motiv pentru poziția bună în clasament îl reprezintă și salariile decente oferite de eMAG, chiar și persoanelor fără prea multă experiență.

Pentru exemple de pachete salariale oferite de eMAG am folosit site-ul Undelucram.ro. Acolo, angajații actuali sau foștii salariați ai companiei pot publica, în mod anonim, informații despre postul pe care îl ocupă/ocupau, salariu, nivelul de experiență sau bonusuri.

Salarii la eMAG în 2021 – 2022:

– Un PHP Developer – Full Stack, angajat la eMAG, cu experiență de 3 ani în domeniu, câștigă 6.500 de lei net pe lună.

– Un analist financiar câștiga, la București, în 2021, 5.500 de lei net pe lună. Persoana respectivă avea patru ani de experiență în domeniu.

– Pentru un QA Engineer cu experiență de doar un an, eMAG oferă la momentul actual un salariu net lunar de 6.000 de lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei. QA (quality assurance) este procesul de verificare a unui produs pentru a stabili dacă îndeplinește cerințele specificate și oferă rezultatele dorite.

– Un Competition Analyst cu experiență de un an are, în companie, un salariu net de 3.500 de lei. Angajatul respectiv precizează că lucrează de acasă.

– Totodată, un key account manager, cu experiență de 6 ani în domeniu, are un salariu net de 4.200 de lei la eMAG.

– Pentru un specialist în resurse umane cu experiență de doar un an salariul oferit, la București, de retailer este de 4.000 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult