Dedeman, 3 august: Produsele interesante din noul catalog. Accesorii utile pe caniculă

03.08.2021
Dedeman, 3 august: Produsele interesante din noul catalog. Accesorii utile pe caniculă

Dedeman, liderul pieței de bricolaj din România, a publicat noul catalog, valabil în perioada 2 – 30 august. Am selectat produsele care ni s-au părut interesante.

Un sistem de alarmă wireless PNI PG2710 LT este disponibil la prețul promoțional de 229 de lei. Sistemul poate apela, în caz de alarmă, până la șase numere de telefon. Alertarea la nivel local se face prin intermediul sirenei de interior incluse în pachet. Alarma dispune de senzori de ușă sau fereastră, care, în momentul deschiderii, trimit un apel către utilizator.

Pachetul include unitatea centrală, un senzor de mișcare fără fir, un senzor de ușă fără fir, două telecomenzi, o sirenă de interior, cablu telefonic, suport montaj și adaptor de alimentare pentru sirenă.

Dedeman mai vinde, la preț redus, un bec LED Osram (7 W, 806 lm), cu soclu E27, design clasic și care oferă lumină caldă. Intensitatea luminii poate fi reglată din telecomanda dedicată. Becul costă 24,90 de lei.

Compania continuă să introducă în portofoliu lămpi solare inedite. De această dată lanțul de magazine vinde una în formă de pisică, la prețul de 48,90 de lei. Modelul are dimensiunile 26 x 12,5 x 15 cm. Amplasarea lămpii la exterior, în locuri însorite, pentru minim 6 ore, oferă o autonomie a acumulatorului de 6 – 8 ore. Lampa beneficiază de protecție la praf și apă (certificare IP44).

O boxă portabilă cu design neobișnuit, model Akai ABTS-V8, costă 135 de lei. Difuzoarele au putere (RMS) de 10 W (2 x 5 W). Dispozitivul are lumină LED și baterie Li-ion de 3.600 mAh. Boxa este realizată din ABS care seamănă cu lemnul și nu are funcție radio FM.

Interesant este ventilatorul portabil, pliabil, Rovus 110069428. Acesta are trei viteze și acumulator cu capacitate de 3.600 mAh, care oferă autonomie de până la 10 ore. Aparatul este disponibil în trei culori: alb, negru si roz. Pliat, produsul are înălțime de doar 9,3 cm.

Utilă pe caniculă este lustra LED cu ventilator și telecomandă Hoff Terrace, disponibilă la prețul de 349 de lei. LED-urile de 17 W oferă o intensitate luminoasă de 1.600 lm, lumină caldă. Lustra poate fi controlată din telecomanda dedicată, care dispune și de funcție timer. Din aceasta pot fi reglate, de asemenea, temperatura de culoare a luminii și turația ventilatorului.

Cu preț redus este disponibil și televizorul non-smart LED NEI 39NE4000, cu diagonala de 98 cm. Display-ul are rezoluție de 1.366 x 768 pixeli. Televizorul costă 889 de lei și are interfață CI+.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Produsele pe care Kaufland le scoate în față în această săptămână

Lidl 2-8 august: Ce produse atractive vinde compania în următoarele zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult