Dispozitivul de securitate Bitdefender BOX va fi produs în România

24.10.2017
Dispozitivul de securitate Bitdefender BOX va fi produs în România
Bitdefender anunţă că, începând din această toamnă, dispozitivul Bitdefender BOX va fi produs în România, la Satu Mare. Compania va anunţa planurile pentru lansarea în România a echipamentului pe 22 noiembrie. Mai multe detalii nu se cunosc deocamdată. 
 
Bitdefender BOX este un dispozitiv de securitate care filtrează traficul care vine înspre router. Acest echipament de reţea combinaţie între un firewall hardware, un router, un server VPN şi un echipament pentru detecţia intruziunilor.
 
Având două porturi Ethernet, Bitdefender BOX poate fi amplasat înaintea router-ului pentru a inspecta tot traficul care intră sau iese, poate fi amplasat între router şi reţeaua internă, poate fi conectat la unul dintre porturile Ethernet ale router-ului pentru a scana tot traficul din reţeaua internă sau poate fi folosit chiar ca router.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult