Ediţia din acest an a GREPIT, concurs care se adresează tinerilor pasionaţi de tehnologie, va avea loc în septembrie

01.08.2016
Ediţia din acest an a GREPIT, concurs care se adresează tinerilor pasionaţi de tehnologie, va avea loc în septembrie
A noua ediţie a concursului GREPIT, care se adresează elevilor şi studenţilor pasionaţi de tehnologie, va fi organizată în perioada 5-8 septembrie la Satul Prunilor din judeţul Dâmboviţa.
 
Pentru faza finală au fost selectate 40 de proiecte, trimise de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani. Pe lângă concurs, la eveniment vor fi organziate onferinţele Grepit Next, grupuri de studiu şi Festivalul de tehnologii informatice. 
 
Citeşte şi: O echipă din România a ajuns în finala globală a Imagine Cup, o competiţie de inovaţie organizată de Microsoft
 
Pentru ediţia de anul acesta, categoriile de concurs vor fi Electronică şi Software, cu subcategoriile Utilitar, Educaţional, Social, Jocuri şi divertisment. 
 
 
La GREPIT 2016 vor participa 60 de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani. 
 
Asociaţia GREPIT a fost înfiinţată în 2007 de tineri antreprenori pasionaţi de tehnologie. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult