FOTO, VIDEO: A plecat de la propria nuntă pentru a-i monta un serviciu tv unui client special

15.08.2020
FOTO, VIDEO: A plecat de la propria nuntă pentru a-i monta un serviciu tv unui client special
Foto: Pixabay

Un bărbat din orașul Cape Coast, din sudul Ghanei, a întârziat de la propria nuntă pentru a-i monta un serviciu tv unui client.

Numit Efful-Etteh, mirele este instalator de servicii de televiziune prin satelit. Tânărul mergea spre propria nuntă când a primit un telefon de la un client special.

În loc să merargă la biserică unde îl așteptau mireasa, familia și apropiații, Efful-Etteh s-a dus la locuința clientului pentru a-i monta serviciul DStv.

Un client foarte special

Nu se știe cine este persoana care l-a sunat pe mire.

Imagini cu tânărul care urcă pe o scară și instalează serviciul îmbrăcat în hainele de nuntă au fost publicate pe o rețea de socializare și s-au viralizat.

Citește și: Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

Efful-Etteh lucrează pentru DStv, un furnizor sub-saharian de servicii de televiziune prin satelit. Lansat în 1995, serviciul deținut de compania Multichoice are aproape 19 milioane de clienți. Cu angajați dedicați precum mirele din această poveste, numărul acestora va crește, cu siguranță.

Cel mai scump pachet, DStv Premium, oferă acces la peste 160 de canale de televiziune.

Sursa: Pulse Ghana

Citește și: Cearta provocată de locul în care trebuie pus televizorul a dus la divorţ

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult