GoTech World 2022. Levente Tóth, Urbaniqe: Oferim economisire de pană la 15% pentru flotele de mașini

16.12.2022

GoTech World 2022. Aplicațiile de mobilitate își fac loc, rând pe rând, pe piața din România. Una dintre acestea, numită Urbaniqe (www.urbaniqe.com), a fost lansată în noiembrie, la ediția 2022 a celui mai mare eveniment de IT& Digital din Europa Centrală și de Est, GoTech World.

Ea poate fi descărcată din AppStore și Google Play Store și se adresează flotelor urbane de autoturisme. Datorită aplicației, smartphone-ul se transformă într-un asistent digital revoluționar, care ajută la economisirea cheltuielilor cu combustibilul și la eliberarea totală de administrarea stresantă a flotei și, de asemenea, permite deplasarea într-un mod ecologic, prin doar câteva clicuri.

Întrebat despre avantajele acestei aplicații, Levente Tóth, fondator și CEO al Urbaniqe, a spus că aceasta este proiectată în special pentru micii întreprinzători care au între una și 10 mașini și în al doilea rând pentru cei care fac naveta zilnic casă-serviciu. „Ceea ce livrăm (aplicația) asigură o economisire cu până la 15%. Cu ajutorul acestei aplicații nimeni nu trebuie să își mai bată capul când vine vorba de flote cu șoferi pe departamente mobile și alocarea mașinilor, realocarea combustibilului, documente etc.”, a mai declarat Tóth.

CEO Urbaniqe a explicat, de asemenea, motivul pentru care s-a ales România, pentru implementarea acestei aplicații: „România este a doua cea mai mare piață auto din Europa Centrală și de Est și de aceea suntem aici. De asemenea, am constatat că ratele de adoptare a soluțiilor pur digitale sunt destul de mari și în creștere, aici”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult