Lenovo vrea să reînvie brandul Motorola

03.03.2017
Lenovo vrea să reînvie brandul Motorola

Lenovo intenţionează să reînvie brandul Motorola, potrivit preşedintelui companiei, Aymar de Lencquesaing. Marca a fost înlocuită în 2016 de compania chineză cu Moto. „Lenovo ştie acum cum trebuie să se prezinte”, a declarat reprezentantul companiei, într-un interviu acordat CNET.

 

Nostalgia este o „carte” care dă rezultate, dacă este jucată bine. Recent, compania HDM Global a făcut valuri după ce a lansat, la MWC 2017, o versiune modernă a celebrului telefon Nokia 3310. Motorola este un nume de referinţă în industrie, fiind compania care a lansat primul telefon mobil, DynaTAC.

Din fericire pentru Lenovo, majoritatea oamenilor folosesc în continuare numele „Motorola” atunci când vorbesc despre telefoanele Moto, aşa că revenirea la vechea marcă nu este o problemă.

 

 

În final, toate smartphone-urile produse de Lenovo sub acest brand se vor numi Motorola.

 

Lenovo a cumpărat compania Motorola Mobility de la Google în 2014.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult