Lidl, 1 noiembrie: Produse utile disponibile în această săptămână

01.11.2021
Lidl, 1 noiembrie: Produse utile disponibile în această săptămână

Lidl a introdus în ofertă produsele anunțate săptămâna trecută, iar printre acestea sunt câteva care ni se par utile.

O mașină de cusut electrică, marca SilverCrest, este disponibilă la prețul de 479 de lei. Dispozitivul dispune de lumină de cusut cu LED și include mai multe accesorii. Mașina poate executa 33 de tipuri de cusături. Lidl oferă garanție de 3 ani la acest produs.

Luni, 1 noiembrie, ajung în magazinele Lidl mai multe scule și unelte Parkside.

Pentru baie va fi disponibilă, începând de joi, o baghetă LED Livarno Home, la prețul de 30 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 30,5 x 6 x 6,4 cm și oferă o intensitate a fluxului luminos de 100 lm.

Totodată, o aerotermă marca SilverCrest va fi disponibilă la prețul de 159 de lei. Aparatul dispune de două trepte de încălzire: 1.000 W și 2.000 W. Aeroterma are ecran LED și termostat. Dispozitivul poate fi folosit și ca ventilator. Aparatul poate fi controlat de la distanță din telecomandă.

Citește și Black Friday 2021 la Altex: Cinci produse de gaming care ne fac astăzi cu ochiul

În oferta Lidl va intra din nou periuța de dinți electrică cu acumulator Oral-B Vitality. Produsul va costa 90 de lei. Periuța are timer care avertizează utilizatorul, prin vibrații, când au trecut două minute de periere. În pachet sunt incluse două capete.

Pentru cei creativi va fi disponibil un pistol de lipit la cald, marca Parkside. Produsul, cu putere de 25 W, va costa 50 de lei. Pistolul funcționează în două moduri: fără cablu, pentru lucrări de lipire scurte, punctuale; cu cablu, pentru lucrări continue de lipire.

Totodată, un aparat de gravat va costa 40 de lei. Acesta poate fi utilizat pentru materiale cum ar fi: metal, piatră, ceramică, sticlă, lemn sau mase plastice.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

BlackFriday 2021 la Altex: Evenimentul va dura patru săptămâni. Exemple de oferte

Când are loc Black Friday la evoMAG. Catalogul de produse la reducere

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult