Noi probleme pentru GoPro: Compania recheamă 2.500 de drone Karma

09.11.2016

După rezultatele financiare foarte slabe publicate pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an, GoPro are noi probleme pe cap. Compania a fost nevoită să recheme 2.500 de drone Karma după ce s-au petrecut mai multe incidente în care aparate de zbor au înregistrat o scădere a puterii motorului în timpul zborului.

Cei care au cumpărat dronele le pot returna la GoPro sau la partenerii companiei şi pot primi banii înapoi. Un astfel de dispozitiv costă 800 de dolari. Deocamdată dronele nu pot fi schimbate cu unele noi, deoarece livrările au fost suspendate temporar.

 

 

GoPro a raportat rezultate financiare mult sub aşteptările analiştilor, pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an. Producătorul de camere video de acţiune a înregistrat pierderi de 84 milioane de dolari în perioada amintită, o cifră dublă faţă de cea prognozată de analişti. Compania a înregistrat, în T3, venituri de 241 milioane de dolari, în scădere cu 40% comparativ cu perioada similară din 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult