O agenţie imobiliară din România vinde proprietăţi şi în bitcoin. Cea mai ieftină costă 4 BTC

Autor: Adrian Popa 18.12.2017
O agenţie imobiliară din România vinde proprietăţi şi în bitcoin. Cea mai ieftină costă 4 BTC

O agenţie imobiliară specializată în tranzacţionarea de proprietăţi în ansambluri rezidenţiale noi anunţă posibilitatea de a încheia tranzacţii şi în bitcoin, pe fondul creşterii popularităţii monedei virtuale.

„Întrucât am observat o creştere a numărului de români activi în piaţa bitcoin, dintre care majoritatea interesaţi de investiţii imobilare, am decis să le oferim posibilitatea acestora de a-şi compara portofoliul de Bitcoin în raport cu piaţa imobiliară, ba chiar să achiziţioneze proprietăţi direct în moneda virtuală, oferindu-ne, totodată, un avantaj competitiv pe piaţă. Decizia de a implementa plăţile prin criptomenedă a survenit ca urmare a solicitărilor investitorilor străini pe piaţa imobiliară din România, dar avem în vedere utilizarea acesteia şi de către clienţii români”, a declarat Paul Pop, partener Cityland.

Preţurile apartamentelor vor fi exprimate direct în bitcoin, pe site-ul agenţiei şi vor fi actualizate în timp real. Preţurile în bitcoin ale proprietăţilor din portofoliul Cityland încep, la momentul transmiterii acestei ştiri, de la 4 bitcoin, echivalentul a aproximativ 55.0000 euro.

Cityland va acorda această facilitate clienţilor printr-un parteneriat cu platforma de schimb Cryptocoin.pro. Astfel, clienţii care vor achiziţiona proprietăţi în Bitcoin vor beneficia de discounturi din comisionul de schimb.