O firmă deschide service-uri pentru smartphone-uri în cabine telefonice din Londra

26.08.2016
O firmă deschide service-uri pentru smartphone-uri în cabine telefonice din Londra
Mai multe persoane şi companii din Marea Britanie au încercat să găsească o nouă utilizare pentru emblematicile cabine telefonice roşii din Londra, care, majoritatea, au acum un scop pur estetic. Au fost deschis în ele mici librării şi chiar chioşcuri cu salate. O companie deschide acum service-uri pentru telefoane în cunoscutele puncte de atracţie londoneze. 
 
Lovefone a inaugurat deja un mic atelier care oferă service pentru smartphone-uri într-una dintre cabine. Ei plănuiesc să mai deschidă 35 în alte zone din capitala britanică. Cei care vor rămâne fără baterie la telefon şi vor putea încărca dispozitivele în aceste puncte, gratuit. 
 
 
Foto: Dezeen.com
 
Potrivit site-ului Lovephone, micile service-uri sunt echipate pentru a putea repara smartphone-uri Apple, dar şi o serie de dispozitive Android. Ei promit că o intervenţie pentru care nu sunt necesare piese de schimb va dura o jumătate de oră. 
 
 
Foto: Dezeen.com
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult