(P) Ce este o platformă de comparare a creditelor online?

17.09.2021
(P) Ce este o platformă de comparare a creditelor online?
Foto: Shutterstock

Era digitală a adus multe avantaje, printre care se numără și disponibilitatea diferitelor instrumente și platforme. Un exemlu bun sunt platformele de social media, precum Facebook-ul și Instagramul, care au jucat un rol important în a facilita comunicarea cu persoane care trăiesc în alte orașe sau țări. Datorită acestor platforme putem împărtăși momente importante din viață prin intermediul pozelor și a videoclipurilor, putem comunica gratuit la orice oră a zilei și multe altele.

Un alt exemplu de platforme gratuite și de mare folos sunt platformele de comparare, cu ajutorul cărora obținem rapid o imagine de ansamblu asupra prețurilor șiofertelor disponibile. În general aceste instrumente sunt gratuite, utilizatorul fiind nevoit doar introducă în motorul de căutare ce fel de produs dorește să compare. În ziua de azi puteți găsi platforme de compare și pentruasigurări (de sănătate, de mașină, etc) sau pentru diferite produse financiare. O astfel de platformă este și Moneezy, unde aveți posibilitatea de a compara credite nebancare.

Moneezy este o platformă internațională de comparare a creditelor nebancare, serviciul fiind disponibil în peste 35 de țări din lume. Moneezy este foarte ușor de utilizat și complet gratuit. Trebuie doar sa alegeți tipul de credit, suma și intervalul de creditare iar Moneezy va genera instant o listă personalizată de creditori autorizați și verificați. În doar câteva secunde obțineți informații detaliate precum suma minim și maxim disponibilă, vârsta minimă a debitorului, perioada minimă și maximă de creditare, DAE și dobândă. În plus, pe platformă este disponibil și un calculator de credit și diferite articole informative, așadar, Moneezy nu este doar o platformă de comparare, ci și una de informare. De fiecare dată când considerați contractarea unui împrumut, este recomandat să comparați creditele disponibile, deorece diferențele în termeni de DAE și dobândă pot fi majore, iar cumMoneezy este gratuită, cu siguranță nu aveți nimic de pierdut.

Ce fel de credite sunt creditele nebancare?

Creditele nebancare sunt credite rapide, pe termen scurt sau mediu, care se obțin ușor, fiindaccesibile unei proporții mai mari ai populației. Aceste credite au de regulărate de dobândă mai mari decât creditele bancare pe termen lung, însă și scopul lor este diferite. Condițiile de eligibilitate în cazul unui credit rapid online sunt mult mai flexibile decât pentru un credit bancar de consum. Nu este necesară justificarea creditului, sunt acceptați salariați cu venit minim pe economie, iar scorul de credit nu joacă un rol major în aprobarea creditului. Creditele rapide au apărut pe piața de creditare pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute și urgente.

Dacă în lista generată de Moneezy ați găsit un creditor care îndeplinește cerințele dvs. trebuie doar să apăsați pe butonul de Aplică aici pentru a fi redirecționat câtre formularul de solicitare a creditului.Moneezy oferă posibilitatea de a compara credite, însă nu oferă creditele în sine și nici consultanță financiară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News