Ce salarii au, de fapt, angajații de la iSTYLE în București

06.05.2020
Ce salarii au, de fapt, angajații de la iSTYLE în București

iStyle a achiziționat anul trecut iCentre, devenind astfel singurul lanț de magazine de tip „Premium Reseller” pentru produse Apple din România. Cu puncte de lucru în cele mai mari orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța. Astfel, pentru cei care doresc să lucreze în retail și sunt fani ai produselor Apple, există oportunitatea de a lucra pentru acest magazin. Iată ce salarii au  angajații iStyle.

Platformele online uzuale, precum site-ul undelucram.ro oferă informații puține despre salariile pe care iStyle le oferă, însă ne putem face o idee despre cât pot câștiga cei care lucrează în magazine. Este vorba despre cei care se ocupă de vânzările directe, cât și despre cei care se ocupă de logistică. De asemenea, avem și informații despre tehnicienii care lucrează în service.

Cele două salari listate pe undelucrăm sugerează că un salariu mediu la iStyle este în jurul a 1.700 lei brut, compania asigurând însă și bonuri de masă, cât și comisioane în funcție de vânzări.

Un agent de vânzări dintr-un magazin iStyle din Brașov are un salariu ed 1.680 lei net și primește și bonuri de masă în valoare de 300 de lei pe lună. De altfel, acesta poate ajunge la un bonus din comisioanele de vânzări în valoare de 600 de lei pe lună. Acest salariu este pentru un angajat full-time, cu 2 ani experiență. Același salariu ar putea fi valabil și pentru cei din București, având în vedere următoarea listare.

Pentru un șef pentru departamentul de logistică în București, iStyle oferă 1.700 lei, conform listării de site-ul undelucrăm. În cazul acestui job compania pare să ofere un bonus de 1.700 de lei pe an, adică al 13-lea salariu, cât și bonuri de masă în valoare de 150 lei (listarea spune 15 lei, dar sigur este o greșeală).

Din păcate, informațiile pe care le avem de pe acest site se opresc aici. Nu foarte mulți angajați iStyle au accesat acest stie. Am găsit însă pe forumul Softpedia informații despre salariul unui tehnician de service care lucrează la iStyle.

În București, compania oferă un salariu de 3.300 lei pentru postul de „tehnician service departament calculatoare”. Programul este de luni până vineri între 9 și 18, în tip ce pe lângă salariu, compania oferă bonuri de masă în valoare de 300 lei.  Această informație datează însă din 2017, deci probabil că salariile ar putea fi puțin diferite în departamentul de service.

Tehnicienii care lucrează pentru iStyle primesc training și certificare din partea Apple, compania fiind foarte strictă cu partenerii care oferă service autorizat în toată lumea. Astfel de service-uri sunt foarte puține în România, doar iStyle, Depanero și Cordon având certificarea necesară pentru a oferi astfel de servicii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult