Samsung lansează propriul program de recompense pentru cei care descoperă vulnerabilităţi în produsele sale

14.09.2017
Samsung lansează propriul program de recompense pentru cei care descoperă vulnerabilităţi în produsele sale

Samsung Electronics a anunţat lansarea programului de recompensare în domeniul securităţii mobile. Prin acesta, compania invită membri ai comunităţilor de securitate să evalueze integritatea dispozitivelor mobile Samsung şi a programelor software asociate, pentru a identifica potenţialele vulnerabilităţi.

 

Programul a început în ianuarie 2016, cu un concept pilot. Mai mult, începând cu octombrie 2015, Samsung a lansat lunar actualizări de securitate pentru modelele vârf de gamă.

Programul include toate dispozitivele mobile Samsung care primesc actualizări de securitate în prezent (un total de 38 dispozitive). Mai mult, programul va recompensa potenţialele puncte vulnerabile găsite în cele mai recente servicii mobile Samsung, incluzând Bixby, Samsung Account, Samsung Pay şi Samsung Pass.

 

În funcţie de gravitatea vulnerabilităţii descoperite precum şi de abilitatea cercetătorului de a furniza dovada acesteia, Samsung va oferi recompense de până la 200.000 dolari.

 

Programul de recompensare pentru securitate intră în vigoare imediat.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult