Şeful Huawei România: Creştem cu 40-50% pe telefoane şi tablete în 2018

29.03.2018
Şeful Huawei România: Creştem cu 40-50% pe telefoane şi tablete în 2018

Divizia de produse pentru consu­ma­tori a Huawei, care gestionează vân­zările de telefoane, de ta­blete şi de gadge­turi pur­tabile (brăţări, ceasuri in­te­­ligente etc.) ale gigan­tu­lui chinez, şi-a bugetat pen­tru acest an o creştere a cifrei de afaceri de 40-50%, într-un ritm chiar şi mai rapid decât anul tre­cut, când rulajul a urcat cu 30%, la 130 de mililoane de euro.

 

„Pentru acest an, ne-am bugetat o nouă creştere puternică, de circa 40-50%, iar după performanţa bu­nă a primelor luni din an cred că ţinta noas­tră este reali­za­bi­lă“, a de­cla­rat, pentru ZF, Zachary Jianglinchao, coun­­try mana­ger al Huawei Consu­mer Busi­ness Group.

 

 

Dacă ţinta va fi atin­să, Huawei va ajunge la un rulaj de 200 de mililoane de euro pe segmentul de produse pen­­tru consumatori, potri­vit calcu­le­lor ZF.

 

Unul dintre motoarele de creştere pe care contează Huawei sunt noile modele de smartphone-uri din seria P20, lansate recent. În România, Huawei este numărul doi pe piaţa de smartphone-uri după numărul de unităţi vândute anul trecut, după Samsung.

 

Citeşte continuarea în ZF.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult