Sfaturi utile pentru alegerea casei de marcat potrivită pentru afacerea ta

26.01.2022
Sfaturi utile pentru alegerea casei de marcat potrivită pentru afacerea ta

Alegerea casei de marcat nu poate fi considerată o acțiune simplă, care să poată fi făcută rapid. În prezent, mulți comercianți optează pentru o versiune cu ecran tactil care oferă un confort semnificativ. Cu toate acestea, nu este singurul criteriu de care trebuie să se țină cont la momentul achiziției unei case de marcat.

La modul general, orice model de casă de marcat trebuie să fie sigur în ceea ce privește stocarea, arhivarea și securitatea datelor, în vederea controlului efectuat de autoritățile fiscale. Mai mult de atât, un dispozitiv de calitate bifează și următoarele considerente.

Oferă ușurință în utilizare, economisind timp considerabil

Alegerea unei case de marcat ușor de folosit este un punct fundamental al achiziției, pentru că acest dispozitiv va fi utilizat continuu. Manipularea casei de marcat trebuie să fie accesibilă și înțeleasă de toți cei care utilizează dispozitivul.

Achiziționând o casă de marcat ușor de folosit, cel care deține afacerea va economisi timp prețios, deoarece nu va fi necesar să petreacă ore întregi învățând cum funcționează, înainte de a-şi instrui angajații. Este important ca interfața casei de marcat  și cea a setărilor, să fie intuitive și concepute pentru utilizare repetată.

Alegerea unei case de marcat care oferă instrumente adaptate afacerii este esențială

În mod cert, cei care dețin o afacere trebuie să opteze pentru o casă de marcat cu toate instrumentele adaptate organizației și activității acesteia. Pe piața de profil exista modele de case de marcat care oferă sute de funcții pentru gestionarea simplificată a afacerii. Fiecare dintre aceste funcții a fost implementată cu ajutorul clienților din diferite sectoare profesionale, pentru a se crea un produs care să li se potrivească.

Cei care aleg să utilizeze dispozitive performante pot să își gestioneze clienții, stocurile, statisticile și angajații fără dificultăți. Exportă tabele complete prin e-mail pentru a efectua contabilitatea și, în plus, beneficiază de o analiză a vânzărilor corectă și sigură datorită unui back office complet.

Capacitatea de a prelua controlul asupra software-ului casei de marcat de la distanță

Capacitatea de a accesa de la distanță software-ul de marcat a devenit o necesitate în prezent, cu atât mai mult dacă afacerea deține mai multe puncte de vânzare. Prin urmare, este esențial să se poată realiza conectarea de pe un telefon sau tabletă, pentru că va fi posibilă vizibilitate asupra activității și cifrelor în orice moment.

Conectarea casei de marcat cu instrumente de marketing pentru a obține rezultate mai bune

Un alt punct foarte important de luat în considerare atunci când se face achiziția constă în prezența instrumentelor de loialitate. Acestea vor permite să se segmenteze cu acuratețe campaniile de comunicare fundamentate pe baza de date de clienți. Multe case de marcat oferă posibilitatea fidelizării clienților datorită unui sistem care generează tichete cadou sau tichete de cumpărare automat.

În principiu, acestea sunt câteva puncte esențiale care pot ajuta în alegerea casei de marcat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult