Site-ul Youtube-mp3.org a fost dat în judecată de mai multe case mari de discuri

28.09.2016
Site-ul Youtube-mp3.org a fost dat în judecată de mai multe case mari de discuri
În cazul în care aţi descărcat muzică de pe YouTube în ultimii ani sunt şanse mari să fi utilizat convertorul de pe site-ul YouTube-mp3.org. Aceasta este cea mai populară unealtă de acest fel de pe internet. După ce au avut probleme cu Google, compania care deţine YouTube, creatorii site-ului au fost acum daţi în judecată de mai multe case mari de discuri. 

Casele de discuri cer plata unei sume de 150.000 de dolari pentru fiecare caz de piraterie facilitat de site. YouTube-mp3.org are aproximativ 60 milioane de utilizatori în fiecare lună. 

 
Procesul a fost deschis în Los Angeles de casele de discuri Universal Music, Sony Music şi Warner Bros. Records. Firma care operează YouTube-mp3.org are sediul în Germania. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult