Smart Homes la iCEE.fest: „Un gadget cât casa… sau gadgetul e noua casă? ”

Smart Homes la iCEE.fest: „Un gadget cât casa... sau gadgetul e noua casă? ”

Organizatorii festivalului iCEE.fest lansează, la ediţia din acest an, pe 15 iunie, evenimentul „Smart Homes – Un gadget cât casa… sau gadgetul e noua casă?”, conceput ca o nouă linie legată de impactul tehnologiei si a internetului în modul în care ne construim casele viitorului.

 

„De la un simplu plan şi până la soluţii extrem de complexe, în cadrul festivalului de digital & tech se vor dezbate ideile momentului dar şi ale viitorului în ceea ce, pe larg, putem numi smart living. Discuţiile Smart Homes vor avea loc în Focus Stage 1, în ziua de joi, 15 iunie”, anunţă organizatorii iCEE.fest, al cărui partener media este Mediafax Group, din care face parte Go4it.

 

„Inovaţia a depăşit graniţe ce păreau de netrecut, iar azi, fără nicio exagerare, putem vorbi chiar şi despre automatizarea propriei case. Nu e încă o normalitate dar nici nu mai ţine de science-fiction”, menţionează organizatorii.

 

Un bilet de intrare la iCEE.fest Smart Homes costă 50 de euro. „Atenţie, în acest moment biletele nu mai sunt disponibile online, ci doar pe bază de cerere via site-ul festivalului: http://www.iceefest.com”, mai anunţă promotorii.

 

 

Potrivit acestora, ziua va debuta cu o prezentare spectaculoasă a lui George Buhnici – realizatorul iLikeIT de la ProTV care va transmite live de pe santierul unde se construieste o casă smart: #CasaBuhnici. După care va fi rândul specialiştilor în domeniu să prezinte cele mai noi tendinţe:

 

– Setlist pentru: The House of the Future/ ora 10.30

 

– Harald Schindele, Co-fondator @ Hirschmüller Schindele Architekten

 

– Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450

 

– Bernhard Hussy, Co-fondator @ Nomos System

 

– Setlist pentru: Green Houses and HiTech Solutions for Smart Living/ 12.15

 

– Simon van der Jagt, CEO @ Nowi Energy

 

– Adriaan Brebels, Managing Director @ Porta Capena

 

– Szymon Janiak, Co-fondator @ 1450

 

– Horaţiu Ionescu, Dealer Oficial in Romania pentru Bang & Olufsen.

 

Între cele două sesiuni dedicate prezentărilor, publicul festivalului va putea să afle mai multe informaţii de la artizanii faimoasei Villa M.

 

Harald Schindele şi Markus Hirschmuller sunt fondatorii Hirschmüller Schindele Architekten şi vin la Bucureşti pentru a ne arăta la ce nivel de complexitate au ajuns technologia şi arhitectura. „Utilizarea tehnologiilor Smart Homes a devenit un instrument puternic de economisire a energiei şi de creare de configuraţii de spaţiu interesante”, spune Harald Schindele.

 

Altfel spus, dacă vă gândiţi să vă transformaţi casa într-una inteligentă sau lucraţi în domeniul livării de soluţii avansate de inginerie, atunci e clar, iCEE.fest e locul unde trebuie să fiţi pe 15 iunie.

 

Festivalul digital & tech iCEE.fest se va desfăşura, în zilele de 15 şi 16 iunie, la Grand Cinema & More Băneasa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult