Steven Seagal promovează o monedă virtuală „dubioasă”, care promite venituri fabuloase

20.02.2018
Steven Seagal promovează o monedă virtuală „dubioasă”, care promite venituri fabuloase

Starul filmelor de acţiune Steven Seagal, care a fost acuzat recent de viol, promovează o monedă virtuală denumită Bitcoiin 2Gen, transmite Gândul.

 

„Mesaj de la echipa lui Steven Seagal

 

Steven a devenit ambasadorul global pentru moneda virtuală Bitcoiin 2nd Generation.

 

Urmează şi alte informaţii

 

Dragoste şi pace

 

Echipa Seagal”, îşi anunţă Steven Seagal fanii, pe Twitter.

 

CITEŞTE ŞI: Venezuela, aflată în plină criză economică, a devenit prima ţară din lume care a lansat propria criptomonedă, El Petro

 

Ce este Bitcoiin 2Gen? Greu de spus, potrivit celor de la gizmodo.com, din moment ce moneda în sine se află în centrul unei ICO (Initial Coin Offering) şi practic nu există.

 

Potrivit celor care o promovează, moneda Bitcoiin 2Gen este mai „bună” decât Bitcoin şi site-ul suportă tranzacţii la costuri „de zece ori mai mici”. Şi asta nu este totul: veniturile din minarea Bitcoiin ar putea fi „de 2-3 ori mai mari decât în cazul Bitcoinului”. Din nefericire, organizatorii nu oferă detalii tehnice despre moneda virtuală respectivă.

 

 

Mai sunt 34 de zile din ofertă iniţială pentru Bitcoiin 2Gen şi jurnaliştii se întreabă dacă nu cumva Steven Seagal şi promotorii monedei virtuale „dubioase” (după cum spun cei de la Gizmodo) vor fi vizitaţi de oficialii SEC (Securities and Exchange Commission).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult