Telekom anunţă Mobil Nelimitat, un nou serviciu ieftin cu minute, SMS şi trafic de date fără restricţii

03.07.2019
Telekom anunţă Mobil Nelimitat, un nou serviciu ieftin cu minute, SMS şi trafic de date fără restricţii

Telekom a anunţat astăzi lansarea Mobil Nelimitat, o nouă cartelă care oferă servicii nelimitate la un preţ accesibil. În premieră, aceasta poate fi cumpărată nu doar din magazinele operatorului, ci şi din reţeaua de supermarket-uri Mega Image din toată ţara (inclusiv Shop & Go). Un alt avantaj al acestei cartele ar fi posibilitatea de a o transforma în abonament, fără costuri adiţionale şi fără perioadă contractuală.

Mobil Nelimitat oferă pentru 6 euro pe lună (29 lei) minute, SMS-uri şi trafic de internet nelimitat prin 4G. Pentru a accesa oferta Mobil Nelimitat, este de ajuns introducerea acesteia în telefon şi apelarea 1234 pentru activare. Acest lucru asigură acces la acest serviciu pentru 30 de zile. Pentru a prelungi oferta, este necesară accesarea site-ului telekom.ro/vreaunelimitat. Cei care nu vor să prelungească oferta vor putea folosi după 30 de zile cartela în regim obisnuit de cartela reincarcabila, cu aceleasi beneficii pentru contravaloarea a 6 euro credit.

În magazinele Mega Image şi Shop & Go, cartela Mobil Nelimitat va fi disponibilă la case, iar în magazine for fi amplasate şi standuri cu informaţii. Clienţii vor primi şi un pliant cu instrucţiuni pentru detalii suplimentare, cât şi un ghid pentru transformarea cartelei într-un abonament.

„Mobil Nelimitat este dovada noastră că înţelegem ce îşi doresc românii. Ei vor produse şi servicii simple, dar care să ofere beneficii complexe. Vor creativitate, vor distracţie, angajament şi interacţiune cu produsele şi, mai mult, vor mobilitate şi acces digital, produse şi servicii disponibile oriunde, oricând”, a declarat Andreas Elsner.

Cartelele sunt deja disponibile în magazinele Mega Image şi în magazinele Telekom din ţară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult