Topul celor mai căutate gadgeturi din 2017 în cel mai mare magazin online din România. „Elsidi”, empetrei” şi „hensfri”, în clasamentul cuvintelor „pocite”

21.12.2017
Topul celor mai căutate gadgeturi din 2017 în cel mai mare magazin online din România. „Elsidi”, empetrei” şi „hensfri”, în clasamentul cuvintelor „pocite”
Numărul căutărilor în magazinul online eMAG a crescut cu 65% în 2017 faţă de 2016 şi a ajuns la 235 de milioane. Compania a oferit mai multe statistici interesante. Dintre acestea am extras topul celor mai căutate gadgeturi. Acestea sunt, în ordinea descrescătoare a numărului de căutări: telefon, televizor, laptop şi căşti. 
 
În ceea ce priveşte mărcile, Nike şi Samsung au fost cele mai căutate. Ambele au intrat în top 10 al celor mai populare căutări de pe eMAG în 2017, pe poziţiile 7 şi 9. 
 
 
Expresia care a înregistrat cea mai mare scădere în anul care se încheie este „iphone 5c”, iar cuvântul care a înregistrat cea mai mare creştere a căutărilor este „kendama”. 
 
 
Compania a oferit şi o listă hazlie – numită „Cum se aude, aşa se scrie” – cu căutări populare în care clienţii au „pocit” numele categoriilor de produse şi ale mărcilor. Exemple: empetrei (pentru MP3), elsidi (LCD), hensfri (Handsfree), smartuaki (smartwatch), cal duty infinity warpar (Call of Duty: Infinite Warfare), hoaiey (Huawei), elgi (LG) sau filips (Philips). 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult