Un magazin online de electronice din România vinde măști de protecție la 2,10 lei bucata

17.04.2020
Un magazin online de electronice din România vinde măști de protecție la 2,10 lei bucata

Distribuitorul de electronice și de telecomunicații Magazin GSM anunță că a început comercializarea a 150.000 de măști de protecție în fiecare săptămână, cu adaos comercial zero.

Măștile vor putea fi cumpărate cu 2,10 lei fără TVA, de pe site-ul companiei, magazingsm.ro, precum și de pe marketplace.eMAG și covidprotection.ro.

Pe site-ul magazingsm.ro, măștile sunt disponibile în acest moment în pachete de 50 de bucăți, la prețul de 109 lei cutia.

„Este un moment în care trebuie să fim solidari și să ne sprijinim reciproc”, a declarat Bogdan Stroi, fondatorul companiei.

Campania a început pe 16 aprilie și va dura atât timp cât va exista cerere pentru acest tip de produse la nivelul populației, potrivit unui comunicat al companiei. Măștile sunt de unică folosință, au trei straturi și oferă protecție împotriva particulelor. Acestea sunt aprobate ca echipament de protecție pentru civili, certificatele de conformitate fiind trecute prin filtrul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Magazin GSM importă măștile din China „Vom menține prețul foarte scăzut toată această perioadă, renunțând la orice profit pentru companie, iar orice fluctuație de cost este influențată de creșterea prețurilor la furnizor, în China, sau a TVA-ului”, a adăugat Bogdan Stroi.

O altă companie din domeniul tehnologic, Allview, a anunțat că va dona Direcțiilor de Sănătate Publică din țară 150.000 de măști. Pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19, compania brașoveană va dona măști de protecție și altor instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale cu scop umanitar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult