Una dintre alternativele digitale la bănci se lansează oficial pe piaţa din România şi deschide un birou local

17.04.2018
Una dintre alternativele digitale la bănci se lansează oficial pe piaţa din România şi deschide un birou local

Revolut anunţă oficial lansarea serviciilor sale în România şi deschiderea unui birou local în luna mai. Echipa locală va fi formată dintr-un Country Manager şi o echipă de marketing de mici dimensiuni, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb interbancar şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard. Mai mult, utilizatorii pot să cumpere şi să tranzacţioneze Bitcoin, Litecoin şi Ethereum direct din aplicaţie.

 

 

„Revolut are în acest moment peste 25.000 de utilizatori în România, care au încredere în noi pentru a le gestiona banii. În 2017 aceştia au cheltuit 3 milioane de dolari şi au economisit peste 150.000$ alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiţionale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiţii în marketing. Suntem convinşi că putem depăşi 100.000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susţinerea echipei locale”, a declarat Andrius Biceika, Head of Country Managers, Revolut.

 

Compania din domeniul fintech are în prezent peste 1,8 milioane de utilizatori şi a procesat tranzacţii de peste 12 miliarde de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult