Canon Digital IXUS 860 IS – ideal pentru vacanţa de iarnă

16.11.2007
Canon Digital IXUS 860 IS – ideal pentru vacanţa de iarnă

Fie că eşti un împătimit al sporturilor de iarnă sau vrei doar să te bucuri de peisajele montane, rafinatul aparat foto Canon Digital IXUS 860 IS te va ajuta să captezi toata magia vacanţei de iarnă.

Obiectivul cu zoom optic de 3.8x, unghiul de vizualizare larg şi stabilizatorul de imagine te vor ajuta să surprinzi cele mai inedite instantanee, iar dacă vei dori să realizezi fotografii în mişcare (cum ar fi coborârea de pe pârtie), funcţia anti-blur de la Canon este soluţia perfectă pentru a combate efectul de blur cauzat de tremurul camerei şi de mişcarea subiecţilor în cadru.

Carcasa de protecţie WP-DC17 disponibilă opţional, îţi va permite să fotografiezi chiar şi în situaţia în care vremea se înrăutăţeşte. Concepută special pentru modelul Digital IXUS 860 IS, această carcasă uşoară şi durabilă oferă protecţie absolută la intemperii.

În plus, datorită designului său rafinat şi culorii elegante în două tonuri metalice, Canon Digital IXUS 860 IS se va încadra perfect în cele mai exclusiviste locuri.

Canon Digital IXUS 860 IS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News