Cu ce cameră ar putea veni noul iPhone 16

19.01.2024
Cu ce cameră ar putea veni noul iPhone 16

Deși lansarea seriei iPhone 16 este încă la câteva luni distanță, internetul este plin de zvonuri și rapoarte ce oferă indicii despre ce ne putem aștepta de la noile modele Apple. Conform ultimelor detalii dezvăluite pe Digital Chat Station, noul iPhone 16 Pro ar putea să vină cu îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește calitatea construcției, cât și specificațiile camerei.

Una dintre cele mai importante actualizări ar fi camera principală de 1/1.14 inch a modelului iPhone 16 Pro, care vine cu o capacitate îmbunătățită de zoom și o captură mai bună a luminii. În plus, este menționată și prezența unui obiectiv periscopic telefoto, o premieră pentru seria iPhone. Astfel, conform raportului, aceste îmbunătățiri ar putea oferi utilizatorilor o experiență foto superioară, scrie Mac Rumors. 

În ceea ce privește construcția, se zvonește că panoul din spate al modelelor iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max va fi realizat dintr-o combinație de sticlă și plastic, cunoscută sub numele de soluție G+P. Astfel, materialul ar putea oferi dispozitivelor o rezistență îmbunătățită, dar și un aspect mai premium. Totuși, până când Apple confirmă oficial detaliile, discutăm doar despre niște zvonuri și rapoarte.

Ce mai poate oferi noul iPhone 16

Pe lângă îmbunătățirile camerei și ale construcției, se așteaptă ca iPhone 16 și iPhone 16 Plus să vină cu 8GB de RAM, o creștere semnificativă față de 6GB RAM al modelelor anterioare. Mai mult, seria iPhone 16 ar putea include suport pentru Wi-Fi 6E, oferind viteze mai mari de conexiune wireless. Această caracteristică era anterior limitată doar la modelele Pro ale seriei iPhone 15.

Cu toate acestea, până în septembrie, când se așteaptă lansarea oficială, fanii Apple vor trebui să aștepte pentru a vedea care dintre aceste caracteristici vor fi confirmate.

În prezent, flagship-ul celor de la Apple, iPhone 15, vine la un preț de 4.500 RON pe majoritatea site-urilor, în timp ce pentru varianta Pro utilizatorii vor fi nevoiți să scoată din buzunar 5.900 RON. Modelul iPhone 15 Pro Max este disponibil la 7.100 RON.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult