DJI a lansat Zenmuse Z3, prima cameră de dronă care oferă zoom optic

15.07.2016
DJI a lansat Zenmuse Z3, prima cameră de dronă care oferă zoom optic
Compania DJI este liderul mondial pe piaţa de drone pentru consumatori şi este cunoscută în special pentru aparatele de zbor pe care le produce. Însă chinezii inovează şi în alte domenii. DJI a prezentat Zenmuse Z3, prima cameră pentru drone care oferă zoom optic. 
 
Zoom-ul maxim oferit de noul model este de 7x, 3,5x zoom optic şi 2,5x zoom digital. 
 
Citeşte şi: Cum să-ţi epilezi picioarele cu ajutorul unei drone
 
La fel ca şi în cazul altor modele din seria Zenmuse, controlul camerei Z3 se face prin intermediul aplicaţiei dronei, DJI GO. 
 
 
Senzorul de 12 MP de pe Zenmuse Z3 este acelaşi prezent pe camerele de pe modelele de drone Inspire 1 şi Phantom 4. Acesta permite filmarea la calitate 4K la 30 fps. 
 
Camera Zenmuse Z3 va fi disponibilă începând cu data de 28 iulie la preţul de 900 de dolari. Acest model nu trebuie confundat cu Zenmuse X3, care este identic, dar nu oferă zoom. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult