Leica M Type 246 – o cameră foto digitală de 7500 dolari, care face doar poze alb-negru

Leica M Type 246 - o cameră foto digitală de 7500 dolari, care face doar poze alb-negru

Cu nume complet Leica M Monochrom Type 246, camera foto proiectată pentru a oferi instantanee care amintesc de fotografiile alb-negru de odinioară oferă un pachet surprinzător de tehnologii moderne, incluzând senzor de imagine monocrom cu rezoluţie 24MP şi mai multe filtre color menite să confere pozelor un aspect retro cât mai autentic.

Leica M Monochrom Type 246

Leica M Monochrom oferă ecran LCD de 3˝ pentru încadrarea imaginii, mod live view şi focalizare manuală, respectiv funcţie de filmare alb-negru (1080p).

Fără filtre de culoare încorporate, senzorul de imagine poate folosi pentru compunerea imaginii toţi pixelii disponibili, oferind performanţe crescute sub lumină slabă şi claritate superioară camerelor foto color cu rezoluţie similară.

Leica M Type 246

Parte din a doua generaţie Leica M Monochrom, noul model Type 246 plusează cu 2GB memorie buffer pentru fotografii în rafală şi suprafeţe din sticlă cu strat de safir, menită să completeze aspectul retro al carcasei realizată din aliaj de magneziu şi alamă, finisat cu piele naturală şi vopsea negru-mat.

Pozele obţinute folosind sensibilitate de până la ISO 25000 sunt păstrate pe card de memorie SDHC (max. 32GB).

Cu preţ de 7450 dolari, Leica M Monochrom Type 246 poate fi comandată începând cu data de 7 mai, la pachet cu receptor GPS, grip multifuncţional, tripod asortat, indicator de nivel şi alte accesorii opţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult